KÉRDÉSEK – VÁLASZOK

Ezen az oldalon megpróbáltuk összegyűjteni a leggyakrabban ismételt kérdéseket, és megpróbálunk a lehető legegyszerűbb módon ezekre választ is adni.

Mennyi csomagot vihetek magammal?
Alap esetben 1 normál méretű bőröndöt szoktunk mondani plusz egy kézitáskát. Amennyiben több csomagot szeretne hozni, kérjük feltétlen jelezze nekünk a hozzávetőleges mennyiséget. (Extrém mennyiségű csomagnál felárat kell számolnia munkatársunknak)

Mikor kell fizetnem az útiköltséget, és hogyan?
személyesen beszálláskor a sofőrnél.

Milyen pénznemben kell fizetnem az útiköltséget?
Fizetheti Forintban vagy Euróban. (OTP Középárfolyam szerint számolunk Forintos fizetés esetén.)

Van lehetőségem háztól-házig utazni?
Igen, lehetséges. Németországon belül mindenkit pontos címen veszünk fel illetve teszünk ki. Magyarországon pedig van lehetőség házig illetve háztól utazni az M1-es és M3-as autópálya útvonalán (15-20km-es körzeten belül). Előre egyeztetés mindenképp szükséges valamint munkatársunk felárat számolhat érte.

Van lehetőségem ÁFÁs számlát kérni az utazásomról?
Természetesen igen, de kérjük előre jelezni, ellenkező esetben csak nyugtát állítunk ki az utazásról.

Utazhat velem a házi kedvencem?
Igen utazhat. De ennek alap feltétele, hogy a házi kedvenc rendelkezzen megfelelő papírokkal, illetve állatszállító box álljon rendelkezésre (ezt sajnos nem tudjuk biztosítani) valamint utasaink érdekében kizárólag kis termetű állat szállítására van lehetőség. (Kutya, cica) Ennek 10 EUR többletköltsége van.

Kiskorúval utaznék, kaphatunk kedvezményt?
Természetesen igen. 14. életévét be nem töltött gyermek útiköltségéből 10 EUR kedvezményt biztosítunk. A  babák/kicsi gyermekek részére a gyermekülésről, magasítóról mindenkinek magáról kell gondoskodnia.

Kiskorú gyermek utazhat szülői felügyelet nélkül?
Amennyiben rendelkezik a szülő által aláírt nyilatkozattal, mely tartalmazza, hogy a szülő hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek a Bellatransz.hu Személyszállítással külföldre utazzon. 10 év alatti gyermekeket sajnos szülői felügyelet nélkül nem tudunk szállítani.

Amennyiben felmerült olyan kérdése amelyre nem talált választ, kérjük lépjen velünk kapcsolatba    +36-20-977-9663  -as telefonszámon állunk rendelkezésére. Vagy küldjön nekünk üzenetet. (24 órán belül munkatársunk választ ad kérdésére.) Ezt megteheti a “Kapcsolat” menüpont alatt.